Social Media Management. Îmbunătățește performanța afacerii tale

Social Media Management este asul din mânecă ce îi conectează pe clienți cu afacerea ta. Un conținut de calitate, orientat corect către publicul tău va da roade mai repede decât te aștepți. Dar pentru a te bucura de rezultate uimitoare este nevoie să lucrezi cu specialiști în domeniu.

Știai că la începutul anului 2023 numărul utilizatorilor Facebook din România a ajuns la peste 12.000.000? Instragam înregistrează în prezent peste 5.000.000 de utilizatori din țară.

Utilizat cât mai corect, Social Media Management îndeplinește câteva roluri importante. Despre acestea îți vom detalia în cele ce urmează. Un aspect foarte important este acela de a utiliza un buget optimizat și de a lucra cu o agenție de încredere, cu rezultate de impact, așa cum este KPI Strategies.

Social Media Management te ajută să îți creezi un public interesat de produsele și serviciile tale

Pentru a te putea adresa potențialilor clienți, ai nevoie de un public targetat, nu-i așa? Bineînțeles că Social Media Management te poate ajuta. Cu ajutor campaniilor bine setate acest instrument te ajută să creezi o comunitate cu interese comune, care să manifeste interes față de ceea ce ai tu de oferit. Acesta ar fi un prim pas important în dezvoltarea afacerii tale în mediul online.

Social Media oferă un plus de valoare clienților tăi

După ce am creat o comunitate în jurul brand-ului este esențial să le oferim informații de interes. KPI Strategies se pricepe de minune la asta. Știm cât de importantă este educația și îi oferim atenție sporită. O echipă de specialiști investește constant timp în căutarea de noi informații. Apropo, știai că informația este o unealtă extrem de importantă?

Atunci când publicul va fi conștient de valoarea pe care tu o oferi, va fi dornică de a rămâne în contact cu business-ul tău și de a împărtăși informațiile aflate.

Rata de conversie crescută a campaniilor in Social Media

Așa cum mare parte din publicul tău își petrece mult timp pe Social Media, posibilitatea ca ei să achiziționeze ceva de la tine este foarte mare. Asta dacă acționezi eficient și ești prezent. Dar aceste lucruri nu vor fi în grija ta, atâta timp cât lucrezi cu echipa KPI Strategies.

Ce este rata de conversie din Social Media?

Rata de conversie este reprezentată de numărul prospecților care realizează acțiunea pe care tu o dorești, raportat la numărul publicului care a văzut reclama ta. Acțiunile pe care business-ul tău le poate viza prin intermediul Social Media Management sunt:

  • Generarea de lead-uri; solicitări cu privire la unul sau mai multe produse/servicii din portofoliul tău
  • Vânzări
  • Înscriere la newsletter
  • Creare de cont în site
  • Descărcarea unei aplicații

Cea mai mare rată de conversie obținută cu ajutorul Social Media Management este înregistrată de magazinele online. Dacă produsul tău este unul de calitate, promovarea acestuia pe măsură-iar aici ne ocupăm noi cu deosebită responsabilitate-următoarea acțiune a prospectului va fi vizita. Dacă aici totul decurge lin și vizualul este cât mai curat, ai toate șansele de a converti într-un timp foarte scurt.

Acestea sunt doar câteva informații valoroase pe care ți le oferim în legătură cu Social Media Management. Suntem profesioniști în acest domeniu și nu numai. Rezultatele KPI Strategies vorbesc de la sine. Avem peste 60 de clienți mulțumiți și peste 1000 de campanii realizate cu succes.

Dacă și tu îți dorești să ai o imagine și o promovare corectă, alege serviciile de Social Media Management pe care KPI Strategies ți le pune cu încredere la dispoziție. Suntem aici pentru a aduce afacerii tale un plus de valoare.