DATA ANALYTICS

Analiza este cea mai bună prietenă

Fără analiză, nu poți să iei decizii cruciale!

De multe ori, fără să faci o analiză coerentă, corectă și obiectivă, te poate duce la impresia că lucrurile stau bine și să nu fie așa și invers. Cel mai des am întâlnit situații în care nu se știa de unde venea problema, fiecare departament responsabiliza alt departament și așa mai departe..

În orice business, analiza este un instrument fundamental

Fie că vorbim de analizele campaniilor de marketing sau ale deciziilor de management, acestea au menirea de a descoperi ce facem bine, unde putem să îmbunătățim sau să eliminăm. Totul pentru o mai bună desfășurare a acțiunilor noastre! 

Important

Ce analizăm împreună cu tine?

Urmărirea deciziilor de management

Știi că nu e suficient să iei o decizie ci trebuie să o măsori din mai multe perspective: dacă s-a realizat, cum s-a realizat, de către cine s-a realizat, ce rezultate au fost și unde nu s-au urmărit pașii. Abia apoi poți să o modifici sau să iei alte decizii.

Urmărirea cheltuirii resurselor firmei

Unde am pierderi? Ce departament nu îți face treaba așa cum trebuie? Ce angajați sunt mai eficienți, care sunt caracteristicile lor? Ce trebuie să replic?

Urmărirea campaniilor de marketing

Cât am investit în marketing? Unde am avut cele mai bune rezultate? Care au fost metricele care au ieșit în evidență? Ce am de făcut pentru următoarele campanii de marketing? Pe ce instrument mă axez pe viitor? Cum îmi fac mixul de marketing?

Câte telefoane am primit?

Ce rezultate am avut pe departamentul de relații cu clienții? Care este feedback-ul clienților, ce am de făcut pentru îmbunătățire? Ce fac bine, ce aș putea să fac și mai bine? Ce fac greșit?

Urmărirea performanțelor digitale

Câtă lume a vizitat site-ul meu, câți au cumpărat, câți au ieșit fără să cumpere de pe site și mai ales, de ce? Care au fost cuvintele cheie care au dus la rezultate și care nu au avut rezultatul scontat? Ce am de făcut?

Analiza acțiune vs reacție

Care au fost deciziile mele cele mai bune? Cum aș putea să replic și în alte departamente, cum aș putea să creez alte pârghii pentru rezultate și mai bune? La cine trebuie să renunț, cum trebuie să aleg pe următorul?

+ 0

Tipuri de analiză

+ 0

De companii au beneficiat deja

+ 0

Milioane de Euro economisiți

+ 0

Decizii corectate sau reimplementate

Analiza se face obiectiv!

Nu ne implicăm emoțional în analizele noastre. Ele sunt bazate pe cifre, pe rezultate și pe obiective. Acesta este unul dintre avantajele pe care ți le oferim.

Hai să analizăm împreună afacerea ta

Vei vedea cât de mult te poate ajuta o singură analiză detaliată. Vei conștientiza astfel că ai nevoie de o privire din exterior, de ansamblu. O privire care este orientată spre binele afacerii tale.