Creare site-uri și magazine online

Construim totul de la 0 sau imbunatatim

De la site pleacă aproape tot!

Mai ales în vânzarea online sau prin atragerea clienților prin marketing digital, site-ul sau magazinul online pe care îl deții este cel mai mare creator de venituri pentru afacerea ta. 

Deja peste 90% dintre clienți te caută atât pe social media cât și prin intermediul propriului tău site de prezentare.

Este evident că prin site convingem și obținem vânzări, aici nefiind niciun secret.

Focusul nostru este ca site-ul tău nu doar să arate bine ci mai ales să convertească. Adică să-ți convingă clientul că tu ești cea mai bună alegere! 

Site-ul tău trebuie să spună repede și bine ce faci. Să vândă!

Nimeni nu mai are timp să citească pe atât cât am vrea să le transmitem noi. Atunci cum putem să facem ca într-un timp foarte scurt să și aleagă serviciile sau produsele tale? Aici avem câteva secrete pe care le vei găsi mai jos.

De ce să lucrezi cu noi?

Prin ce ne diferențiem?

Avem câteva secrete pe care le punem în practică de fiecare dată când un client ne solicită să îi construim un site sau un magazin online de calitate:

100% SEO Tehnic

Întotdeauna site-ul sau magazinul creat de noi se va mișca foarte repede, primind punctaj maxim pe platformele de testare ale Google. Acesta este un aspect foarte important din toate punctele de vedere

Creat să vândă

Experiența noastră pe UX (user experience) îți va fi pusă la dispoziție din prima zi. Tot ceea ce creăm este trecut prin filtre, analizat, în așa fel încât clientului tău să îi fie ușor să se informeze și să ia decizia potrivită, să cumpere de la tine, repede.

100% conținut SEO

Îți creăm texte SEO de la început. Toate vor fi originale, captivante și care vor respecta toate cerințele Google pentru o indexare de succes. Astfel vei avea cu mult mai mult față de ”niște texte pe site”. Vei avea din prima un site care îți va furniza clienți și trafic.

Excelent azi, perfect și în viitor

Toate website-urile create de noi respectă toți parametri tehnici, toate tehnicile de comunicare, toate cerințele motoarelor de căutare și nu doar pentru azi, ci și pentru viitor. Acest lucru se traduce prin faptul că odată ce am creat un site pentru tine, nu mai este nevoie să revii o bună perioadă asupra lui.

100% adaptat pentru mobil

Toate site-urile noastre sunt special create pentru a fi accesate de pe mobil. În unele domenii, traficul poate depăși și 90% din accesări de pe mobil. Gândește-te ce ar însemna să nu fii pregătit pentru clienții tăi care te caută de pe telefon. Nu e nevoie, cu noi totul e pus la punct.

Consultanță la fiecare pas

Nu facem lucrurile așa cum ”știm noi că e bine”, ci ne consultăm cu tine, îți explicăm din punct de vedere tehnic și întotdeauna îți vom argumenta fiecare pas. Decizia ta va fi întotdeauna în cunoștință de cauză, ne asigurăm de acest lucru de fiecare dată!

+ 0

Site-uri realizate

+ 0

Magazine online

+ 0

De vizitatori lunari

+ 0 +

Domenii în care ne-am adus aportul

Dacă ai un site, este perfect! Dacă nu, îți vom crea unul perfect!

Nu îți vom ”vinde perla” prin care orice ai deja, trebuie schimbat, cum știm că se procedează, doar dacă acest lucru este absolut necesar și te afectează. 

Lucrează cu KPI Strategies

Astfel vei intra în categoria selectă a clienților noștri, care știu ce vor și știu ce pot să obțină dacă lucrează cu profesioniști.