STRATEGII DE MARKETING

Marketing strategic

Putem scrie un roman aici. Avem nu mai puțin de

10 ani de experiență

Peste 1500 de campanii rulate din toate domeniile posibile. Peste 200 de articole SEO scrise. Peste 100 de site-uri scrise de la A la Z. Peste 40 de site-uri realizate de noi sau în mentenanță.

O strategie de succes

Este să știi ce arme ai la dispoziție, cum să le folosești, când să le folosești și cel mai important, să obții cel mai bun impact folosindu-le. Asta este în realitate arta marketingului digital. Restul sunt povești.

Concret

Ce facem pentru tine?

Credem că este bine să știi că o strategie de marketing se creează în săptămâni, luni și uneori chiar și ani. Companiile mari au strategii pe termen scurt, mediu și lung, în conformitate cu obiectivele pe care le au. Ai văzut și tu că anumite produse apar mai mult în calupurile de publicitate, în anumite perioade, în anumite intervale. Strategiile de succes sunt realizate pentru a obține maximal, nu doar pentru a obține. Aici intervenim noi! Nu suntem ”disperați” să îți creăm strategii doar de dragul activității. Pe noi ne plătești să gândim ca și clientul tău, ca și competiția ta, ținând cont de o analiză fină, ca apoi să îți oferim o soluție prin care să vinzi la cote maxime posibile!

Analizăm

Petrecem un timp important pregătindu-ne terenul. Nu ne putem juca cu bugetele tale, cu banii tăi. Pornim la sigur când știm că putem obține maxim din tot ceea ce intreprindem!

Acționăm!

Creăm campanii perfecte pentru Google Ads, Facebook Ads, creăm conținut de caliate, articole de blog SEO, îți oferim suport și pe parte de management, pe parte de vânzări. Inclusiv îți pregătim echipa de vânzări ca să obțină maxim!

Îți oferim soluții

Îți spunem care sunt punctele tale slabe și forte. Îți propunem servicii noi, produse noi sau reîmpachetate în așa fel încât să poți oferi întotdeauna noutate, interes și să ai venituri.

Îmbunătățim

Lumea marketingului este întotdeauna în mișcare. Suntem conștienți de acest lucru și de multe ori, procesul de îmbunătățire a campaniilor pe care le facem pentru tine este unul continuu. Astfel reușim să obținem creșterea!

Găsim noi nișe și piețe

Suntem recunoscuți prin faptul că venim cu o gură de aer proaspăt în business-urile care lucrează cu noi. Noi nu doar facilităm vânzarea ci îți găsim și noi clienți în tot parcursul activității.

Replicăm

Având de fiecare dată succes, analizăm ce a dus la cele mai bune rezultate. Poate Google este mai potrivit decât Facebook/Instagram. Poate e mai bine să continuăm cu Linkedin? Noi întotdeauna vom căuta succesul total. Și îl vom replica!

+ 0

Clienți

+ 0

Campanii rulate

+ 0

Articole scrise SEO

+ 0

Cuvinte scrise pentru clienții noștri

Știm că vrei și tu să ai succes cu noi!

Trebuie doar să ne suni, să avem o discuție prietenoasă și să vedem dacă suntem compatibili! 

Ce KPI avem la KPI Strategies?

KPI-ul nostru (Key Performance Indicator) este ca tot ce facem să îți aducă profit consistent, să te ajute să te dezvolți ca apoi să ne recomanzi mai departe. Cum au făcut toți clienții noștri până acum!