Prima impresie contează!

Avem designeri web pasionați în echipă

Nu este ușor mai ales în anul 2022, să găsești designeri web talentați. Din ce în ce mai puțini sunt disponibili și atunci când te bucuri că ai găsit, imediat se încarcă de proiecte și nu mai au timp de tine. Așa se întâmplă de cele mai multe ori. Și  noi, la începuturile noastre, aveam o problemă pentru că nu aveam suficiente lucrări pentru ”a-i ține” angrenați doar pentru proiectele noastre. Acest lucru s-a schimbat. Avem suficienți clienți pentru a ne permite beneficiul să avem oameni dedicați, talentați, bine plătiți și să putem la rândul nostru să-ți oferim servicii de cea mai înaltă prestanță.

Design web

Este ceea ce Costin, colegul nostru a învățat, a îmbunătățit și împreună cu echipa lui, implementează cu succes de peste 3 ani alături de noi. (nu doar pentru KPI Strategies SRL cât și pentru Buildimagine SRL sau INVOX)

Totul este creat cu atenție

Pașii strategici în design web

Pentru ca un proiect să iasă perfect, noi îl trecem prin mai multe module. Acestea sunt:

Analiză preliminară

Împreună cu tine stabilim ce dorim să obținem, analizăm competiția, analizăm targetul și audiența spre care ne orientăm, stabilim primele idei despre design

Conținut

Începem să lucrăm la conținutul site-ului, respectând structura, imaginea, tonul vocal pe care l-am stabilit, tipologia fotografiilor, a materialelor video după caz și implementăm rețelele sociale, formularele și alte elemente de contact.

Concretizare

Îți prezentăm un prim material pe care să îl analizezi, urmărim obiectivele de la pasul anterior și operăm modificările necesare. Creăm structura site-ului și elementele vizuale

Testări și retestări

Testăm site-ul din mai multe perspective:
SEO, SEO tehnic, UX, Analytics, Pixel (etc) și stabilim targetele pe care le urmărim la site.

Definitivare

Aducem site-ul sau magazinul online la nivelul la care am stabilit că ne dorim, îi facem un audit și facem ultimele modificări structurale

Și când suntem gata..

Îl publicăm, îl promovăm și începi să vinzi din primele zile după ce l-am lansat. Pare simplu, în realitate este multă muncă, sunt implicate mai multe persoane, mai multe perspective dar în final vei vedea că totul a meritat!

+ 0

Website-uri create

+ 0

de cuvinte, linii de cod si implementări

+ 0 milioane

Vizite pe site-urile realizate de noi

+ 0

Cești de cafea consumate

Dacă ai un site, este perfect! Hai să îl vedem împreună!

Și dacă e ceva de îmbunătățit, te ajutăm. Dacă nu ai site, ți-l facem noi! Și îl facem bine! Din prima!

De ce Web Design cu KPI Strategies ?

Pentru că facem asta de multă vreme, avem oameni dedicați, suntem o echipă și rezolvăm totul într-un singur loc, pentru că știm ce trebuie să facem, ne place să o facem și cel mai important, avem rezultate de fiecare dată!