Nu ai idee cât de importantă este această acțiune!

Ce înseamnă UX?

UX este prescurtarea de la User Experience sau experiența utilizatorului. Deși poate nu pui mult accent pe acest aspect, am vrea să afli că ar trebui să te preocupe foarte mult. Din UX vin conversiile! Ți s-a întâmplat să intri pe un site și să nu găsești din primele 30 de secunde ceea ce aveai nevoie? Probabil că ai ieșit și ai căutat în altă parte! 

Site-ul acela te-a ”pierdut” de client și șansa de a te întoarce într-un loc unde nu ai găsit din prima ce îți doreai este undeva la 0-1%. Și e normal să fie așa. Cine își dorește să piardă timpul?

Uită-te la magazinele online foarte mari sau la site-urile unor branduri cunoscute

Vei vedea cât de repede vei putea să cumperi de la ei câte ceva. Te vor captiva, îți va fi foarte simplu să iei decizia de cumpărare. Și la următoarea necesitate, tot acolo unde ți-a fost simplu, te vei întoarce! Aceasta este UX. Și cu siguranță ai și tu nevoie de ea!

Ce știm să facem

Pentru experiența perfectă a clientului tău?

Sincer, nu ne ajung cuvintele. Avem atât de multe să te învățăm, sfătuim și ajutăm!

Știm să analizăm

Când analizăm UX pentru un beneficiar de-al nostru, lucrăm cu toată echipa noastră. Ceea ce trebuie să obținem este ca potențialul tău client să te aleagă pe loc. Membri echipei noastre sunt specialiști pe scriere SEO, pe web design, pe strategii de comunicare, pe strategii de marketing, pe fotografie și conținut video, pe IT, pe legal, pe strategii de management, pe vânzări, pe strategii comerciale, pe analiză. Fiecare dintre ei analizează din perspectiva lor un site sau un magazin online. Apoi compilăm toate informațiile și ajungem la UX cu adevărat orientat pe rezultate.

Venim cu soluții și inovăm continuu

UX este despre inovație. Este despre analiza amănunțită a site-ului tău. De unde au intrat clienții, unde au stat mai mult, unde s-au plictisit și au ieșit, unde ai avut succes. Compilăm și recompilăm, apoi duplicăm succesul și îl implementăm în mai multe locuri sau pe parcursul întregii experiențe a clientului tău pe site-ul tău.

Știm să implementăm

Cel mai greu lucru pentru noi este să luăm fiecare aspect al site-ului tău și să-l integrăm din toate perspectivele posibile. De ce este dificil? Pentru că de multe ori, există contradicții între departamente pe care trebuie să le calibrăm în așa fel încât rezultatul să fie mulțumitor din toate perspectivele. Un exemplu de contradicție : SEO necesită articole de minim 300 de cuvinte în contradicție cu factorul ”readability”- lejeritatea cu care se parcurge un text sau culorile folosite în contradicție cu CTA (Call to action)

Găsim calea de mijloc, optimă

Cel mai greu în viață este să găsești un echilibru. Și în UX este exact la fel. Optimizarea UX este despre a găsi acel ceva care să îl facă pe clientul tău să pună mâna pe telefon și să te sune. Sau să îți trimită un mail. Sau să plaseze o comandă. Să te caute, să te recomande. Să revină la prima nevoie pe site-ul sau magazinul tău online.

Ne adaptăm

Avatarului tău de client. Facem studii, suntem în ton cu tehnicile actuale de obținere a engagement-ului. Analizăm tonul editorial care trebuie să fie adaptat tipologiei tale de client. Analizăm competiția în așa fel încât un client să găsească la tine ceea ce nu este atât de bine evidențiat la competiție. Creăm punți de comunicare pentru business-urile one of a kind (unice) pe piața autohtonă. Schimbăm imediat în ton cu trendurile actualizate pe tipul tău de business. Și multe altele!

Testăm și aplicăm

O dată ce am implementat UX, nu plecăm de la posturi. Rămânem pe baricade și creăm landing page sub forma de test, pentru a identifica și mai multe oportunități pe care apoi le implementăm. Este o muncă laborioasă care nu se termină aproape niciodată însă care, prin dinamismul său, ne ține întotdeauna conectați la ce îți dorești și la traseul care pleacă de la obiectiv la rezultatul optim.

+ 0 %

Rezultate prin UX performant

x 0

Factor de multiplicare a rezultatelor

x 0

Rată de conversie

- 0 % +

Costuri de marketing, prin UX performant

Tu ce părere ai de acest site?

Crezi că am pus accent pe UX? 

Dacă da apasă butonul pentru conectare și îți facem și ție o analiză UX

Îți mulțumim că ai avut răbdare să citești până aici!