STRATEGII DE management

strategii de management

Strategii de management

Cum să devenim mai eficienți?

De peste două decenii, timpul devine cel mai mare prieten și deopotrivă inamic al afacerilor. Timpul te ajută să crești și în același timp se împuținează când ai atâtea de făcut. Eficientizarea proceselor de management este poate cel mai dorit serviciu din partea clienților noștri care au deja mai mulți angajați, au clienți dar nu pot trece la următorul nivel.

Managementul este o artă

Te învățăm mai multe strategii prin care câștigi mai mult timp, mai multe rezultate, mai mulți clienți și mai multă satisfacție. Simplu? Vei vedea imediat ce ne contactezi!

Cum să devii un manager optimizat?

Strategii de management. Eficientizarea nu a fost niciodată abordată așa cum o facem noi!

Nu te vom trece prin luni de consultanță ci îți vom preda strategii ușor de aplicat, care se pot multiplica. Apoi te lăsăm să le implementezi tu pe următoarele. Dacă te mai blochezi, vom fi mereu lângă tine. Ne dorim să devii independent! Asta este prima strategie! 

Timp

Te învățăm cum să îți organizezi timpul. Luăm pas cu pas și împreună vom descoperi unde se poate mai bine, unde trebuie mai puțin.

Delegare

Te vom învăța cum să-ți găsești oamenii potriviți, cum să le predai cultura organizațională, cum să îi stimulezi, cum să îi urmărești, cum să îi aduci la eficiență maximă!

Resurse

Te învățăm cum să identifici ce resurse ai cu adevărat și cum să le folosești cu succes la potențialul maxim

Productivitate

O parte din eficiență vine din productivitate. Te vom ajuta să identifici și să aplici principii sănătoase și de lungă durată pentru a crea mai multă valoare atât ție cât și echipei tale.

Bani

Îți vom preda câteva strategii prin care să urmărești forma ideală de a câștiga aceeași bani sau mult mai mulți bani, cu efort mult mai puțin.

Analiză și urmărire

Credem că 40% din strategiile noastre de management pleacă de la analiza și urmărirea rezultatelor. Managementul înseamnă să urmărești și să aplici acele instrumente care să aducă noi perspective companiei. Te învățăm fiecare pas!

+ 0

Companii au apelat la noi

+++ 0

Sute de mii de ore economisite

+++ 0

Bani investiți cu înțelepciune

Peste 0

Angajați ai clienților pe care i-am ajutat

Este timpul să mai și trăiești

Frustrările există și le înțelegem. Avem soluțiile potrivite să obții mai mult. Fără efort mai mult, ci chiar economisind mai mult timp pentru tine.

Cei de la KPI Strategies sunt chiar așa de buni?

Indiferent cât am scrie noi aici, câte studii de caz ți-am prezenta, câte poezii și povești am recita ca la școală, până nu încerci să vezi ce poți obține, nu ai cum să afli. Este ca și atunci când ai pornit business-ul. Ai avut niște idei ”wow” dar realitatea a fost din prima zi alta. Au fost aspecte mai bune față de cum te așteptai, aspecte mai puțin bune. Prin strategiile noastre, vrem să îți îmbunătățim activitatea din prima zi. Îți poți imagina ce facem noi, realitatea este însă inimaginabilă. Încearcă și vei descoperi de ce avem noi atât de mult succes!