Mobile Advertising

SMS MARKETING

Mesajul potrivit, în momentul potrivit

sms marketing

SMS Marketing pentru a fi mereu conectat

Dacă până acum ai utilizat newsletter-ul ca metodă de comunicare cu publicul tău, a venit momentul să iei în seamă și sms-ul pentru a rămâne mereu conectat cu acesta. SMS Marketing s-a extins destul de mult în ultima perioadă, fiind folosit de companii mari, pentru a-și fideliza publicul țintă, dar și ca instrument util în eficientizarea sarcinilor personalului.

SMS-ul este o metodă rapidă de a transmite mesajul publicului țintă, eficientă și necostisitoare. SMS Marketing poate fi un bun instrument de vânzare, dacă îl utilizezi corect, transmițând informații relevante, ușor de asimilat de către publicul țintă, și nu în ultimul rând, informații de impact. Dacă doar vrei să îi spui clientului să intre pe site-ul tău și nu îi dai un ,,cârlig’’suficient de bun, vei cheltui banii total ineficient și nu vei avea rezultate.

Te ajutăm să îți concentrezi mesajul într-o frază relevantă, care să fie ușor de reținut și să îndemne la acțiune. SMS Marketing vine în întâmpinarea ta, fie că ai nevoie să crești numărul de vânzări, să crești vizualizările la un clip, sau să obții părerile clienților despre ultima lor vizită în locația ta.

De ce să faci SMS Marketing?

Este foarte simplu! Trăim în epoca vitezei, în care totul este pe repede înainte. Un newsletter este de multe ori trecut cu vederea, chiar dacă ai introdus în el conținut relevant, de calitate și actualitate. SMS-ul este concis, rapid, iar fraza și acțiunea la care vrei să îndemni, rămâne în mintea clientului.

Un alt aspect important pentru utilizarea SMS Marketing-ului este fidelizarea clienților. Fidelizarea este un aspect foarte important, mai ales acum, când clientul tău poate alege dintr-o mulțime de variante. De ce să te aleagă pe tine și nu pe competitorul tău principal? Este simplu! Pentru serviciile pe care i le oferi post vânzare, dar și pentru atenția pe care i-o acorzi chiar și după ce a cumpărat de la tine. Un SMS de felicitare la o zi de naștere, care mai vine însoțit și de un cod de discount, va avea efectul scontat.

Cum ar fi ca acest instrument să ușureze munca personalului tău și acesta să se poată concentra pe task-uri mai importante? SMS Marketing-ul te ajută să le reamintești clienților de programările la care trebuie să ajungă și să te asiguri că nu ai agenda încărcată de oameni care îți spun că au uitat. Este foarte neplăcut și îți aduce și pierderi semnificative în încasări. Personalul tău poate fi scutit de grija reamintirii programării pentru fiecare client în parte, sau mai mult, de a suna toți clienții din ziua următoare. Alege să folosești resursa umană pentru task-urile mai importante, care te ajută să îți crești veniturile.

Avem cuvintele la noi pentru ca tu să te bucuri de rezultate

Este foarte important să obții rezultate. Pe lângă vizibilitate, ai nevoie și de acțiune! Ne alegem cuvintele potrivite, le concentrăm într-o frază atractivă și le livrăm cu promptitudine. Tocmai de aceea îți vom oferi:

 

Rapiditate

Te asigurăm că nicio campanie nu va rămâne trecută cu vederea de către clienți și nu vom întârzia cu termenul limită. În era vitezei și a schimbării, ne dorim să menținem clientul cât mai aproape de business-ul tău, oferindu-i informația în timp real.

Rezultate ușor măsurabile și raportare imediată

Afli în timp real la câte persoane au ajuns SMS-urile trimise, câte persoane au accesat link-ul către website-ul tău sau câte coduri/vouchere au fost aplicate în magazin.

Rată de deschidere

Folosim cuvintele potrivite și testăm constant ceea ce funcționează cel mai bine pentru business-ul tău. SMS Marketing-ul are o rată de deschidere de 98%, lucru care îți conferă eficiență și siguranța că vei atrage un număr semnificativ de vânzări.

Integrarea ideii tale într-un mesaj potrivit

Probabil ai o mulțime de lucruri de transmis clienților, vrei să le transmiți noutăți, să îi îndemni să intre pe site, să facă o achiziție sau chiar să îți lase un review. Dar cum concentrezi totul într-o frază de impact? Aici intervenim noi, creând mesajul potrivit, care să fie concis, fără detalii de care nu au nevoie clienții tăi și care să îi îndemne la acțiune.

Management personalizat al expeditorului

Este foarte important ca atunci când trimiți un sms, să prezinți credibilitate, iar destinatarul să aibă încredere că nu este vreun spam sau un virus. Te ajutăm să personalizezi mesajul atât de bine încât să transmiți încredere clientului tău.

Optimizarea bugetului tău

Ținem cont de bugetul pe care îl stabilești lunar și îți propunem o strategie adaptată campaniilor pe care le pregătești și informațiilor pe care dorești să le transmiți. Nu ne dorim să irosești banii, tocmai de aceea îți propunem un plan personalizat de trimitere sms-uri, astfel încât, împreună să ne putem bucura de rezultate.

Suntem alături de tine, ajutându-te să faci alegeri inspirate!