CAMPANII GOOGLE ADS

Google Ads

Ce știm noi despre

Campanii Google Ads

Când creăm o campanie Google, noi chiar facem o analiză de zile mari. Vorbim de banii tăi investiți în bugete care trebuie să aducă rezultate serioase! Nu vorbe! 

Nu este greu să faci o campanie Google oarecare!
Este super greu să faci una care chiar să funcționeze și cu bugete restrânse!

Ne alocăm tot timpul și interesul ca tu să obții maxim. Apoi vei reinvesti. Vei lucra tot cu noi. Avem tot interesul ca totul să funcționeze excelent!

Le gândim!

Nu ne grăbim, nu ne precipităm

Tratăm fiecare campanie cu responsabilitate. Și noi investim în marketing. Nimic nu ar fi mai frustrant să nu avem și rezultate pentru investițiile alocate!

Cuvinte cheie

Utilizăm peste 6 software-uri și 3 creiere pentru a găsi acele cuvinte cheie. După ce le găsim, mai căutăm. Apoi mai căutăm. Abia după luăm o decizie. O campanie poate dura între 1-3 zile doar să o gândim și să creăm strategia din spatele ei. Să știi că merită așteptarea!

Cheltuim cu discernământ

Îți explicăm pas cu pas ce facem pentru tine. Îți spunem de la început ce vei obține. Măsurăm și te ținem mereu în loop-ul de comunicare. Pentru că așa este normal să procedăm.

Strategii de bidding

Ne uităm cu atenție la strategiile de licitare pentru campaniile Google Ads. Le analizăm așa cum facem și pentru noi. Nu sărim să ne ”luptăm” pe prețul cel mai mare decât atunci când este necesar. Câștigăm luptele creănd stratageme inteligente.

Ai un agent doar pentru tine

Te punem în legătură cu el din prima zi și el/ea îți va răspunde mereu cu promptitudine la orice întrebări ai avea. Nu te ducem cu vorba, nu te amânăm, nu te plimbăm de la Ana la Caiafa.

La noi apelează inclusiv firme de marketing digital

Am avut în istoria noastră situații când competiția ne-a solicitat (externalizat) serviciile pentru clienții ei. Le-am oferit serviciile noastre cu drag colegilor noștri. Și încă o facem! Asta sigur îți spune ceva!

Rezultate scalabile

Noi îți aducem claritate, îți aducem transparență, îți aducem sinceritate! Rezultatele tale sunt și rezultatele noastre. Scalăm în fiecare zi și focusul nostru este pe îmbunătățire continuă!

+ 0

Campanii rulate

€+ 0

Bugete investite pentru clienții noștri

+ 0 +

Cuvinte cheie

+ 0

Strategii de succes

Hai să încerci

În esență nu te costă aproape nimic să încerci cu niște parteneri care chiar știu ce e de făcut. Te va costa mult mai mult dacă te asociezi cu oameni care bâjbâie sau care nu au adus rezultatele pe care le așteptai! Sigur ai dat de ei în activitatea ta! Schimbă macazul și lucrează cu profesioniști!

Campaniile Google Ads cu KPI Strategies

Se diferențiază prin doi factori față de competiție: 

  • rezultate clare, scalabile, transparente
  • prețuri corecte

Atenție: nu sunt gratuite 🙂