Grafica WEB. Un atu în dezvoltarea afacerii tale

Grafica WEB este un element important în promovarea afacerii tale. Parte esențială a campaniilor de marketing și nu numai, grafica oferă potențialilor clienți o primă impresie. Poate fi privită, deci, ca o carte de vizită.

Grafica WEB pentru campanii de marketing

Campaniile de marketing cu un impact extraordinar au o componentă esențială și aceasta este grafica WEB. În campaniile de display un prim impact asupra clientului este componenta creativă a anunțului. O imagine profi, bine realizată și creativă îi va stârni curiozitatea clientului.

Cu toții ne dorim campanii care să convertească. Grafica web este de mare ajutor în acest sens. Un click poate reprezenta, de cele mai multe ori, o conversie.

Spre exemplu, campaniile de Google Display au la bază bannere grafice. Acestea trebuie să fie realizate și plasate strategic. Pentru a realiza astfel de materiale este necesară o cercetare prealabilă. Vei profila audiența și vei oferi fiecărei categorii un vizual adecvat. Un alt aspect important este reprezentat de logo-ul companiei și  mesajul principal pe care acesta în transmite.

Dacă vei opta pentru o promovare ever green, de lungă durată și care să aibă awarness ca principal scop este recomandat să utilizezi în grafica web un vizual atractiv însoțit de logo și mesajul principal pe care compania îl transmite audienței. La KPI Strategies avem ideii și știm să implementăm cât mai corect o campaniei, indiferent care este scopul ei.

Atunci când ai în plan desfășurarea unei campanii temporare care promovează un anume produs sau serviciu, poți utiliza, pe lângă logo-ul companiei, un mesaj țintit care să transmită esența acțiunii pe care o desfășori.

Grafica pentru social media

Social Media este un canal foarte bun de promovare a afacerii. Ținând cont de multitudinea de rețele sociale pe care le avem acum la dispoziție, avem nevoie de conținut grafic diversificat și adaptat fiecăreia. Dimensiunea elementelor de grafică web este un aspect foarte important.

Dimensiunea unui banner pentru Facebook nu este similară cu cea pentru Linkedin, spre exemplu. Aici este momentul potrivit în care să intri în legătură cu specialiști. La KPI Strategies punem multă creativitate la bătaie pentru a desfășura acțiuni cu impact major și conversii pe măsură.

Componenta creativă este cea care atrage atenția cititorului și îl poate convinge să citească mesajul pe care tu vrei să îl transmiți. Chiar dacă suntem în era conținutului video dominant, grafica web atrage atenția mai rapid. Se întâmplă asta mai ales cu utilizatorii de conținut care sunt mereu grăbiți și nu vor să piardă mult timp pentru a parcurge un material video. De aceea este necesar să oferi publicului un conținut clar, concis și de impact. Iar noi, cei de la KPI Strategies, ne pricepem de minune să facem asta. Rezultatele obținute până acum vorbesc de la sine.

Grafica web pentru site-ul companiei tale

Site-ul companiei tale este locul în care clientul “aterizează” pentru mai multe informații. Motiv pentru care acesta trebuie să aibă un aspect curat, îngrijit și care să exprime misiunile și valorile pe care compania ta le practică.

În baza experienței pe care o avem, putem crea un spațiu online primitor pentru clienții tăi. Dacă aceștia se vor simți în centrul atenției acolo, atât prin imagini cât și prin mesaje și posibilitatea de a realiza cu ușurință acțiunile vizate, șansele de a câștiga o conversie cresc simțitor.

Vrei să te bucuri de o imagine cât mai profi în mediul online, care să reflecte esența brand-ului tău? Suntem aici pentru a te ajuta. KPI Strategies este o echipă tânără și entuziastă care este pregătită în orice moment să scoată un as din mânecă pentru a propulsa afacerea ta. Vrei să afli mai multe? Suntem chiar aici, deschiși la discuții.